Jornada Alumni a l’ESARQ

La jornada es va celebrar divendres i va tenir com a acte central una conferència dels arquitectes Emiliano López i Mónica Rivera.

Uns 50 antics alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ESARQ) van participar el divendres en la jornada, la benvinguda de la qual va ser a càrrec del director de l’ESARQ, Vicenç Sarrablo. L’acte central de la jornada va ser la conferència que van impartir els arquitectes Emiliano López i Mónica Rivera, titulada “Una obra privada, una obra pública”.

Després de la sessió, es van projectar imatges per al record de l’ESARQ, amb les quals els exalumnes van compartir anècdotes i records, i l’acte es va tancar amb un agradable sopar.

L’ESARQ va realitzar també el 8 de juliol passat una jornada de portes obertes per apropar les instal·lacions a tots els alumnes interessats a estudiar Arquitectura.

Els assistents van poder comprovar que l’ESARQ té un taller de maquetes i arquitectura digital pioner a Espanya, que permet passar dels models informàtics a la producció en tres dimensions mitjançant tecnologia CAD-CAM. Recentment, l’Escola ha adquirit una CNC (fresadora de control numèric), una Z Corp (impressora 3D) i una CO2 (talladora làser). Amb la recent adquisició d’aquestes màquines d’última tecnologia, l’ESARQ es manté en la primera línia de l’avantguarda arquitectònica digital.

Més enllà de la tecnologia, l’escola té altres valors afegits, entre els quals destaca la internacionalització: l’ESARQ organitza activitats en col·laboració amb escoles d’arquitectura estrangeres de reconegut prestigi internacional i té una presència contínua de professors estrangers. L’alumnat de l’ESARQ es prepara, així mateix, per poder exercir a qualsevol país del món.


Advertisements

Leave a comment

Filed under Actualitat ESARQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s