La UIC guanya al Concurs Internacional de Disseny de Cevisama.

Naiara Illanes Calpe, alumna de la Càtedra Ceràmica de l’ESARQ, s’ha endut el primer premi en el concurs del certamen Cevisama, fira que s’ha celebrat a València del 8 a l’11 de febrer. Ja és el cinquè any que la UIC és valorada i premiada en aquest concurs.

Aquest any, les bases del concurs establien dues categories: una per a producte ceràmic configurat mitjançant premsatge en sec i una altra per a producte ceràmic configurat mitjançant altres mètodes.

En la primera categoria de producte, ha obtingut el primer premi el projecte “Tipologías rebeldes”, presentat per l’alumna de la Càtedra Ceràmica de l’ESARQ Naiara Illanes Calpe. El jurat ha destacat d’aquest projecte la interpretació que fa del llenguatge d’impremta en la ceràmica i l’elegància que hi mostra, a més d’avançar-se a les tendències.

El concurs, basat en el disseny industrial i la innovació tecnològica en material ceràmic, s’ha dut a terme en el marc del certamen Cevisama i aquest any hi han participat 700 projectes d’arreu d’Europa.

Leave a comment

Filed under Actualitat ESARQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s