Toni Casamor (BCQ Arquitectes)

BCQ ARQUITECTES

Toni Casamor va néixer a Barcelona el 1961, va estudiar arquitectura a l’Escola d’Arquitectura del Vallès (ETSAV-UPC) i es va graduar el 1986. Ha estat professor de Projectes i Urbanisme a les principals Escoles d’Arquitectura de Catalunya així com a l’Escola Politècnica Universitària de Zürich i a la Facoltà di Architettura di Alghero a Sardenya.

David Baena va néixer a Barcelona el 1961, va estudiar arquitectura a l’Escola d’Arquitectura del Vallès (ETSAV-UPC) i es va graduar el 1989. Actualment és Director d’Àrea Tècnica de l’Escola Superior d’Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya i Professor des del curs 1999-2000 responsable de tercer i quart curs de Construcció.

1991: Fundació de l’estudi Baena Casamor Arquitectos situat a Barcelona.

“Per David Baena i Toni Casamor (BCQ Arquitectes) l’objectiu de l’arquitecte és construir; tot el seu treball és un camí que cobra sentit en el moment en que finalitza la construcció. La seva obra combina referències històriques de l’arquitectura moderna i imatges preses de la natura i el paisatge.

Han estat convidats a presentar les seves obres en conferències tant internacionals com nacionals, i els seus projectes també s’han publicat en nombroses revistes d’arquitectura espanyoles i estrangeres.

Finalistes dels premis FAD en diverses ocasions i al premi Dècada, han obtingut el Premi AJAC 2002 amb les Piscines Cobertes de Sada i Cambre, i el Primer Premi de la Biennal d’Arquitectura del Vallès 2003 amb l’edifici de Brigades municipals de Santa Perpètua de Mogoda. El llibre “Baena- Casamor Arquitectos”, que és una recopilació de la seva obra ha estat publicat recentment. “

Entre els seus projectes i publicacions podem trobar:

. Nou Edifici d’Equipaments al solar de l’Antic Silo de Figueres

. La seva última publicació “Baena- Casamor Arquitectos”

1 Comment

Filed under Actualitat ESARQ

One response to “Toni Casamor (BCQ Arquitectes)

  1. Pingback: Professors de Projectes 6 (4t curs, 2010) « TallerMetropolisEsArq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s